Quantcast

Marisa Mendes, la nova conquesta de Cristiano Ronaldo i filla de Jorge Mendes

Són incomptables les núvies que li han sortit a Cristiano Ronaldo després de la seva ruptura amb Irina Shayk, però sembla que el nom de Marisa Mendes és el que més sona amb força. La jove conquesta del futbolista no és gens desconeguda, ja que és la filla gran del seu representant, el més famós i poderós del món, Jorge Mendes .

Els dos es coneixen des de fa anys, però no havia estat fins ara quan se'ls ha vist molt junts pels carrers de Londres i també en les noces del seu pare, on se'ls va fotografiar mentre anaven agafats del braç .

La portuguesa, de 24 anys, té una confiança total amb ell després de tants anys junts, una cosa que els hauria fet inseparables, segons apunten molts mitjans del país lusità.

Mendes també va estar al seu costat en la recollida de la Bota d'Or, a més d'haver estat vista moltes vegades a la llotja del Bernabéu, per la qual cosa no estranyaria que avui es deixés caure per veure el clàssic contra el Barcelona.

El mateix Ronaldo va penjar una imatge en la qual apareixia al costat de la jove a la presentació del seu documental i és que tothom del seu entorn coneix ja que la relació amb < strong> Marisa va vent en popa.

La noia seria molt més que una simple aventura del futbolista i és que, a més, la seva categoria per la família de la que ve és molt alta, per la qual cosa s'hauria adaptat molt bé a la vida amb Cristiano .

Marisa Mendes malbarata bellesa i sensualitat en totes les seves imatges d'Instagram i alguns ja la postulen com la perfecta WAG del futbol espanyol, tot i que no és l'única conquesta que se li ha atribuït al jugador, ja que se l'ha relacionat amb Miss Bahames, Tori Nicole Penn, encara que sembla que s'hauria quedat amb la portuguesa.