Quantcast

La policia, en alerta per la possible entrada a Espanya d'un gihadista belga

La Policia i autoritats espanyoles estan en alerta per la possible entrada d'un gihadista belga al nostre país, anomenat Soufiane Mezroui, segons han informat fonts de la lluita antiterrorista a l'agència Europa Press.

S'ha precisat que han rebut una comunicació en què se'ls adverteix sobre que aquest presumpte terrorista podria haver entrat ja en sòl europeu, concretament a Espanya . Té 23 anys, és d'origen belga i té una ordre de detenció de Bèlgica des d'abril de 2013 per assumptes relacionats amb el terrorisme, segons la notificació rebuda per la Policia.

Les fonts han volgut matisar que té consideració a aquest tipus de alertes , però que són habituals dins de la col·laboració que mantenen amb les diferents policies de la resta d'Europa.