Quantcast

La transformació de Cristina Pedroche al 'Cámbiame'

Cristina Pedroche no para de sorprendre'ns. Després de disfressar-se de tot el hagut i per haver, la col·laboradora de 'fent zàping' ha volgut anar aquesta vegada un pas més enllà i ha aprofitat l'aniversari del programa de La Sexta (500 emissions en antena) per sotmetre a una espectacular transformació al ' Cámbiame 'que ha deixat sense paraules als seus seguidors.

La vallecana es convertirà en Mari Carmen, una becària que baixarà del plató als carrers de Madrid perquè, camuflada en una perruca rossa i en un aspecte més propi de 'Jo Sóc Bea' , els espectadors del programa avaluïn de forma sincera el paper de la mateixa Cristina Pedroche, Frank Blanco , Ana Morgade i la resta de col·laboradors de 'fent zàping'.

La pròpia Cristina Pedroche ha assegurat que el canvi que li han fet en maquillatge és senzillament espectacular i que ni el seu pare ha estat capaç de reconèixer-la. Els seus companys no han dubtat a mofar-se de seu aspecte. Mentre que Miki Nadal ha qualificat com "deconstrucció" el 'Cámbiame' de la presentadora de 'Pekín Express', Ana Morgade ha assenyalat que podria ser una digna rival per al concurs de "la teva cara no em sona de res ".

El seu noi, el xef David Muñoz, ha fet broma a les xarxes socials amb la nova imatge de Cristina Pedroche , publicant un tuit en què apareix besant amb … la col·laboradora de 'fent zàping'? Sí, la veritat és que costa i molt saber si és ella o no. Quin canvi!

Reencuentros felicesssss … La meva millor amiga !!! !! pic.twitter.com/Xi8SOBtokZ

& mdash; Dabizdiverxo (Dabizdiverxo) 20 novembre 2015