Quantcast

L'alarma que et desperta a bufetades i amb la qual no et dormiràs mai

La youtuber sueca Simone Giertz ha revolucionat les xarxes socials amb el seu particular mètode perquè els dormilegues i Dormilonas del món no arribin tard a la feina o la universitat . Què és? La veritat és que el despertador no té desperdici.

Es tracta d'un braç de goma giratori ancorat al despertador que s'activa una vegada que l'alarma comença a sonar. Sí, efectivament, aquest 'artefacte' et dóna cops al cap amb una intensitat gens menyspreable de 165 revolucions per minut. Déu n'hi do!

Més de 700.000 persones han lloat el bon treball d'Giertz amb aquest despertador màgic amb el qual segurament no quedaràs dormiu @. Quin cops que et dóna!

La jove sueca s'ha declarat com una amant de la robòtica , afirmant que no és la primera vegada que idea un mecanisme d'aquestes característiques. < / p>

Això sí, té coses encara per polir perquè com es pot veure al final del vídeo (la 'acció' comença a partir del minut 03:20) el seu pèl pateix la violència d'un despertador que arrasa amb el que arreplega al seu pas.