Quantcast

Daniel Radcliffe porta dos anys sense beure alcohol

Daniel Radcliffe , l'actor que va saltar a la fama després fer-se amb el paper protagonista de Harry Potter , ha confessat que ja ha superat els seus problemes amb l'alcohol.

Ja se sap que moltes celebrities no saben suportar bé la pressió de la fama, i això va ser precisament el que li va passar a l'actor britànic. Fa anys que va caure en l'alcoholisme, encara que per fortuna ha aconseguit sortir d'ell. Així ho ha confessat en declaracions per WTF, amb Marc Maron.

"Vivia sol i crec que em creava les meves pròpies paranoies … Jo bevia molt i això va tenir a veure amb el fet de ser una figura tan exposada a la vida pública ", ha revelat. No obstant això, la situació va arribar a un límit en què Radcliffe no va poder més: "Em vaig cansar d'aixecar-me cada dia amb la mateixa sensació i amb una ressaca horrible".

A més, l'actor britànic va ser molt dràstic i des que es va proposar no ha tornat a provar una gota d'alcohol. En concret, ha dit que ja fa dos anys sense beure , i assegura que li ha anat molt bé.

"He aconseguit mantenir el meu nivell professional i he participat en altres reeixides pel·lícules. Els fans ara em diuen pel meu propi nom i això m'encanta" , ha sentenciat.