Quantcast

Marta Domínguez gairebé atropella un reporter de La Sexta

Marta Domínguez acapara l'atenció dels mitjans des que ahir es conegués que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) li ha imposat una sanció de 3 anys d'inactivitat.

Arran d'això, l'atleta ha protagonitzat un desagradable incident amb un reporter de La Sexta, 1 periodista del programa esportiu 'Jugones' que es s'havia personat a les portes del domicili de la palentina.

Pel que sembla, la seva presència no li va agradar gaire, pel que al veure-li no va dubtar a accelerar el seu cotxe, amagant amb un atropellament. L'atleta va frenar bruscament davant del reporter del programa presentat per Josep Pedrerol.

"Com que no et treguis d'aquí, et pilo" , li ha assegurat Domínguez al reporter. Per descomptat, un gest molt lleig per part de la de Palència.

Marta Domínguez ha estat s ancionada amb un període d'inactivitat de 3 anys. A més, li han retirat els seus títols aconseguits entre el 5 d'agost de 2009 i el 8 de juliol de 2013, i ha sortit de les llistes del Partit Popular.