Quantcast

Els jihadistes volien detonar a 5 bombes a Hannover

A més de la suspensió de l'amistós entre Bèlgica i Espanya programat per al passat dimarts a Brussel·les, la trobada que enfrontava Alemanya i Holanda al HDI Arena de Hannover va haver de ser suspès per un avís dels serveis secrets francesos que alertaven de un possible atac per part de terroristes gihadistes.

El rotatiu 'Hannoversche Allgemeine Zeitung' ha publicat aquest divendres una informació que assegura que la cèl·lula de membres de l'ISIS estava formada per cinc integrants (quatre homes i una dona) que pretenien detonar tres bombes al recinte esportiu de Hannover i dues bombes col·locades estratègicament a la resta de la ciutat.

Pel que sembla, els gihadistes tenien preparat un pla perfecte que va fallar a última hora. El seu objectiu era accedir a l'HDI Arena a través d'un vehicle autoritzat, versió que podria coincidir amb la 'ambulància bomba' trobada en els voltants de l'estadi uns minuts abans que comencés el partit.

A més, com va passar en el cas de l'estadi de Saint Denis, tenien un pla alternatiu en el qual un dels integrants de la cèl·lula entrés al camp amb una entrada .

Les informacions apunten que els llocs estratègics on volien causar el caos dels jihadistes era una parada d'autobús i que l'única dona s'encarregués (a diferència dels seus companys, que si tenien pensat immolar) de c olocar una bomba en un tren i abandonar l'estació en qüestió per fer-denotar minuts més tard.