Quantcast

El Tram estrena l'app TramBarcelona

El Tram ha presentat l'appTram, una app que dóna accés l'usuari habitual o puntual a tota la informació del servei actualitzada o en temps real.

Paral·lelament, ha creat una guia amb geolocalitzador que mostra en quin punt de la linia es troba l'usuari i quins són els punts d'interès cultural, natural , urbanístic i turístic més propers, en català, anglès i castellà.

La intenció de transports metropolitans de Barcelona és modernitzar el sistema de validació de tiquets amb les noves tecnologies.

A poc a poc s'introduiran les noves aplicacions fins la desaparició total de la targeta de cartró que podria produir- al gener del 2017. < / p>

Ara mateix, Tram Barcelona és la millor manera d'estar informat en temps real sobretot pel que fa referència al servei, els horaris, les incidències, les tarifes, les parades més properes i el temps d'espera per al pròxim tramvia.

TramBarcelona troba a l'usuari sobre un mapa interactiu que conté tots els punts d'interès propers a les parades de cada línia, cadascuna de les quals està formalitzada per poder visitar-la o gaudir- sense la necessitat de la audioguia.

TramBarcelona és conscient que el ritme actual de vida conllev a una connexió ineludible amb la tecnologia mòbil.

Els usuaris dels smarthphones disposen de la possibilitat de llegir els diaris, contestar e-mails mentre es navega per Internet .

< p> Per aquest motiu, la nova aplicació respon a la nova realitat social i es converteix en la primera finestra del Tram oberta a la modernida DYA la sostenibilitat del món.

La audioguia que podran utilitzar els usuaris suposa posar-se a l'altura de Londres l'única ciutat europea que ofereix aquest ventall de possibilitats per estar puntualment informat de tot el que envolta al transport públic.