Quantcast

Cruyff està convençut de guanyar el partit contra el càncer que pateix

L'exjugador del FC Barcelona, ?? Johan Cruyff, s'ha mostrat convençut de guanyar el partit més difícil que ha hagut d'afrontar en els seus 65 anys de vida.

Cruyff pateix un càncer de pulmó que s'està tractant des que li va ser diagnosticat fa un mes.

La llegenda futbolística que viu a Barcelona des de la seva arribada fa més de 40 anys s'ha felicitat per estar en mans dels millors professionals mèdics i per haver practicat esport molts anys perquè "això fa que tingui un cos el doble de fort parell a vèncer la malaltia ".

A la primera intervenció pública després de conèixer-se la tràgica notícia Cruyff va aparèixer visiblement demacrat però molt il·lusionat sobre la resolució de la greu malaltia que pateix.

L'holandès ha iniciat el tractament amb una primera sessió de quimioteràpia que ha tolerat sense problemes. Cruyff, a més, pren complexos vitamínics i medicaments per a mitigar les repercussions de la quimio.

L'extècnic barcelonista es nodreix també de l'afecte dels milers de barcelonistes que no paren d'animar-en qualsevol limítrof de la ciutat comtal.

Cruyff té a la seva disposició una àmplia plantilla de metges que actuen a la capital catalana, a Londres ia Amsterdam .

Sobre el clàssic d'aquest cap de setmana, l'astre futbolístic va incidir en la repercussió mundial del partit que van a veure 400 milions d'espectadors i, només a Espanya , 30 milions de persones. < / strong>

Cruyff ha desestimat fer un pronòstic del resultat del Madrid-Barça però ha matisat que no serà decisiu per al títol de lliga perquè encara quedaran 26 jornades més on pot passar de tot.