Quantcast

L'home lloro que es va tallar les orelles i vol convertir el seu nas en un pic

Hi ha persones per a tot al món, i aquest home anomenat Ted Richards és una d'elles. Hem vist gent que s'opera per semblar-se a Barbie i Ken, a Kim Kardashian o un llangardaix, però mai a un lloro . I és que als seus 56 anys el major somni de la seva vida és semblar-se a aquests animals als quals tant adora.

Es pot dir el home lloro , sobretot perquè es va tallar les orelles en una operació de sis hores per aconseguir el aspecte de l'au < / span>, però no es conforma amb només això. Richards vol ara passar per quiròfan per convertir el seu nas en un pic , encara que la veritat és que ja la té bastant punxeguda.

La seva llengua està partida per la meitat per simular les d'aquests ocells i té la cara completament tatuada, a més d'haver-se apuntat a la moda del ' Eyeball tattoos ', o el que és el mateix, els dos globus oculars tatuats . L'home, que s'ha posat fins banyes, estima els lloros fins a tal punt de tenir cinc, Ellie, Teaka, Timneh, Jake i Bubi. S'assembla?