Quantcast

Què passa si fiques una formiga en un microones

De petits molts ens hem menjat alguna vegada una formiga , i no passa res per admetre-ho. Ara mateix vomitaríamos si haguéssim de fer-ho, i això que la OMS va aconsellar fa temps menjar insectes per combatre la fam. Tenen moltes proteïnes i aquests petits habitants dels formiguers podrien ser un gran plat gastronòmic en un futur … Això sí, compte amb cuinar-les en el microones .

Resulta que els insectes no es poden ficar al microones si els volem matar, més que res perquè no moririen ni al màxim de temperatura. Tant si són formigues , paneroles o escarabats, són impossibles d'assassinar escalfant-los en aquest aparell.

L'explicació és molt senzilla, i és que les ones que emet són molt limitades i passen per determinats punts, raó per la qual ens cabreamos quan només s'escalfen certes zones de la sopa, mentre altres queden congelades. Els insectes no són gens tontos i saben esquivar els punts de calor mentre el plat va girant i mai s'acosten a ells.

Així que no, si vols fer aquesta crueltat amb les formigues o amb les fastigoses paneroles no et resultarà cap efecte. Qualsevol insecte amb capacitat per moure de pressa i esquivar els raigs del microones sobreviuran en ell. Però no ho comprovis!