Quantcast

'GH16': Suso, expulsat per l'audiència, s'encara amb Maite a plató

Els habitants de Guadalix de la Serra van viure aquest dijous una de les gales més mogudes de 'Gran Hermano 16' . L'expulsió, que ja de per si es preveia tensa, va arribar precedida del retorn de Vera de terres mexicanes , on ha viscut un apassionat romanç.

El català va ser rebut pels seus companys , després que poguessin veure sense el seu coneixement seva història d'amor amb Rossana. La relació, que sembla no ha conclòs malgrat la distància, no acaba de convèncer Mercedes Milá: "No em crec a Rossana".

Quant a les nominacions, < strong> la primera a respirar tranquil va ser Marina , que en aquesta ocasió va evitar el mal tràngol del cara a cara final. Entre Suso i Sofia es trobava el novè expulsat de 'GH16' i, aquest cop sí, va ser un dels concursants més polèmics del concurs que va haver d'abandonar Guadalix de la Sierra rumb als estudis de Telecinco, on l'esperava una rebuda complicat.

Davant les esbroncades del públic, el concursant no va tenir inconvenient en encarar-se amb Maite i la resta del públic , mentre la seva mare li demanava "no facis cas a aquests pallassos".

I per acabar, Han, Marina i Carlos es convertien en els nominats d'aquesta setmana. No obstant això, la immunitat en forma de disc de Manuel Carrasco va anar a parar a mans de Carlos, que no va dubtar a salvar-se. La seva decisió va provocar l'ascens de Marta.