Quantcast

De guapes a lletges: ¿Què han fet durant els últims anys?

-

1
Hi ha persones a les que els senti realment bé el pas del temps. Paula Echevarría, Penélope Cruz

Hi ha persones a les que els senti realment bé el pas del temps. Paula Echevarría, Penélope Cruz o Scarlet Johanson podrien formar part d'aquesta llista de privilegiades que, d'acord amb la seva evolució, no tenen cap problema a sumar anys al seu carnet d'identitat. No obstant això, no tots els rostres coneguts del cinema o la televisió poden presumir d'aquest màgic 'envelliment'. Belén Esteban La col·laboradora més popular de Telecinco protagonitza un dels casos més cridaners. Els que no recorden l'etapa en la qual la 'Princesa del poble' va conquistar a Jesulín de Ubrique, gairebé amb total seguretat els costarà creure que la imatge de l'esquerra i la de la dreta corresponen a la mateixa persona. Com s'observa en aquesta comparativa, als seus 42 anys no té res a veure -físicament- amb la noia que passejava per Ambicions durant els seus primers anys com a personatge públic.

Atrás