Quantcast

Famosos que demostren que la mida no importa

-

1
Segons l'últim estudi de l'OCDE, l'estatura mitjana dels països membres està en els

Segons l'últim estudi de l'OCDE, l'estatura mitjana dels països membres està en els 177 centímetres en el cas dels homes i 1,64 metres per a les dones. Això vol dir que aquells que se situen per sota d'aquestes xifres poden ser (i ho són, en molts casos) considerats com a «baixets». Si et trobes entre aquest grup, no et preocupis: la mida no importa. No, no parlem de sexe (aquesta és una altra qüestió en la qual tampoc hauria d'influir aquesta qüestió) sinó de fins a on arribem quan hi puguem els peus a terra. Sí, aquesta sensació que quan ets un nen t'omple d'il·lusió quan la teva mare o el teu pare et diu que et peguis a la paret i el metro va pujant i pujant i es dibuixa un somriure a la cara perquè has crescut … DOS CENTÍMETRES! A continuació, fem un repàs de les figures més cèlebres del panorama televisiu, cinematogràfic, esportiu i fins i tot periodístic que no van pegar l'estirada però que van demostrar que els bojos baixets també triomfen al món. Pablo Motos Un dels presentadors de televisió més famosos d'Espanya no té problemes a mofar-(i que es mofen seus companys de 'El Hormiguero') de la seva alçada. Quant mesura exactament Pablo Motos? Segons les xifres que s'estudien a la xarxa, el valencià està en el 1,67 d'estatura. La visita al seu programa de convidats de la talla de Charlize Theron ha provocat més d'un disgust a Pablo Motos , ja que l'actriu es va ficar amb la seva alçada dient-li «nan» i comparant amb un dels escuders de Blancaneus Des d'aquest moment, el presentador assumeix amb humor ser un dels «bojos baixets» de la tele. I vagi que si ho fa. El seu sou es troba entre els més exclusius de la petita pantalla a casa nostra.

Atrás