Quantcast

8 motius pels quals els madrilenys cauen malament

-

1
En moltes de les nacions del món els habitants del seu capital es creuen els únics ciutadans del pa

En moltes de les nacions del món els habitants del seu capital es creuen els únics ciutadans del país. Corromputs per la idea de ser millors que els habitants dels voltants, es passegen de forma altiva per la vida amb el cap alt mentre desprenen un aire de superioritat inexistent . A Espanya també hi ha aquesta mena d'individus concentrats a la capital: Els madrilenys, que no perden oportunitat de mostrar que pertanyen a la ciutat de l'ós i l'Arboç, obviant molts d'ells que els seus pares són de províncies o que tenen més accent que un xinès parlant gallec. Per descobrir i disseccionar les raons per la qual els madrilenys cauen malament, des les enumerem en la següent llista. Es pensen el melic del món < / p> Espanya té 46 milions d'habitants i 19 comunitats autònomes comptant les dues ciutats autònomes, però per als madrilenys només existeixen ells. I és que només cal fixar-se en qualsevol informatiu nacional per observar com la immensa majoria de notícies d'àmbit local van sobre el que passa en els seus carrers. Aquest egocentrisme informatiu és només un fidel reflex dels pensaments que tenen la majoria dels madrilenys , que primer penses en ells i després a ells, per després acabar pensant en ells. Aquesta mentalitat fruit també de l'estructura centralitzada d'Espanya en el qual les infraestructures dels poders estan situades a la capital, ha aconseguit que sempre quan es compari qualsevol cosa en presència d'un madrileny, aquest s'infli el pit, aixequi el cap i digui: «El meu, millor» .

Atrás