Quantcast

AV.- El Govern planteja als diferents grups polítics un pacte d'Estat per a l'acostament a Europa

Andorra la Vella.- El Govern ha convocat aquest divendres als diferents grups polítics per tractar alguns temes d'actualitat com són l'acostament a Europa i la reforma sanitària. Aquestes reunions s'han convocat per donar continuïtat al plantejament que es van marcar a principi de legislatura de mantenir trobades periòdiques amb els diferents grups parlamentaris per donar-los a conèixer la situació dels temes més destacats. En aquesta ocasió, els primers a reunir-se amb el cap de Govern, Toni Martí, han estat els consellers generals de SDP, seguits dels del PS, Liberals d'Andorra i DA. Pels temes tractats, també han participat en aquestes reunions de treball el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, i la ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació, Rosa Ferrer.