Quantcast

Els Pallars, 20 de novembre 2015: CURS D'ANGLÈS ENCARAT AL SERVEI DE RESTAURACIÓ

Durant aquests dies, un grup de restauradors i persones aturades han participat a un curs intensiu d’anglès adaptat al món de la restauració amb la idea de donar eines comunicatives al sector per poder millorar la seva atenció de cara al turisme estranger que arriba al Pallars Jussà.

Es tracta d’un curs organitzat des dels programes de l’ajuntament de Tremp Al teu gust i Treiem-ne més profit i la idea és donar unes nocions bàsiques als assistents en aspectes com la gestió de queixes o tècniques de venda en anglès.

El curs, que ha durat 20 hores i ha anat a càrrec d’una consultoria especialitzada en hosteleria, activitats turístiques i de lleure, ha tingut molt bona acollida, ha comptat amb uns 25 participants i ja es té en ment organitzar-ne més, ja que des dels propis alumnes ha sorgit aquesta demanda.

Parlen al vídeo: MÍRIAM PLA, Regidora benestar Tremp