Quantcast

AV.- Martí es mostra sorprès amb la signatura de Minguillón contra l'heliport de la Comella i li retreu que "no toca"

Andorra la Vella.- El cap de Govern, Toni Martí, ha volgut replicar aquest divendres al matí la postura mostrada pel cònsol d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón, en relació a la possible ubicació de l'heliport a la Comella. Minguillón va signar aquest dijous en contra d'aquest emplaçament, fet que no ha agradat al cap de Govern. Martí ha manifestat que aquesta acció del cònsol «no calia, però allà ell», i ha recordat que el Govern «no anirà contra la voluntat del Comú d'Andorra la Vella ni contra la voluntat de cap Comú». D'altra banda, Martí ha deixat entendre que la ministra de Salut, Rosa Ferrer, continuarà al seu càrrec per un tema «de professionalitat i honestedat de servei públic».