Quantcast

AV.- Jover garanteix que les mesures de seguretat a les escoles franceses s'allargaran "el que faci falta"

Andorra la Vella.- El cap de Govern, Toni Martí, i el ministre d'Educació, Èric Jover, han visitat aquest divendres al matí les instal·lacions del Lycée Comte de Foix, en el marc d'una jornada de visites a diversos centres dels tres sistemes educatius. Acompanyats de l'ambaixadora francesa, Ginette de Matha, així com del delegat de l'Ensenyament Francès a Andorra, Michel Maginot, han pogut conèixer de primera mà els treballs de millora que s'estan fent a les instal·lacions, tant per part del Ministeri d'Ordenament Territorial com del mateix govern francès. Aprofitant la visita, Jover ha garantit que les mesures de vigilància i seguretat impulsades arran dels atemptats de París de la setmana passada «es mantindran el temps que faci falta». El ministre ha informat que s'ha reforçat la vigilància «a tots els centres educatius».