Quantcast

15 °C menys a partir de dissabte

Tal com informa el meteoròleg Florenci Rey les temperatures patiran una davallada d'aproximadament 15 °C «L'entrada del front d'aire àrtic farà que les temperatures minvin substancialment. Les màximes dissabte podrien estar per sota dels 5 °C al fons de les valls, d'altra banda aquest aire fred provinent de l'àrtic amb un fort component marítim podria fer aparèixer nevades. Diumenge podria nevar a partir dels 1.200 metres d'altitud però dilluns en canvi ho podria fer a qualsevol cota».

A més de la neu el temporal s'espera que porti ratxes de vent fort, fet pel qual s'aconsella ser prudents i no realitzar cap activitat en alta muntanya. Les nevades anirien perdent força dilluns a la tarda i dimarts ja no es mantindrien. Referent al temps previst per la setmana que ve, Rey explica que tot i que encara és d'hora per fer-ne un pronòstic sí que es preveu que el fred es quedi com a mínim una setmana.