Quantcast

Belén Esteban nega que Hisenda li hagi embargat part dels seus béns

L'última víctima de Kiko Matamoros es diu Belén Esteban. Més preocupat pels presumptes problemes econòmics dels seus companys a 'Sálvame' que dels seus embolics familiars i la seva difícil relació amb el seu fill, el col·laborador del programa de Telecinco ha atacat la guanyadora de 'GH VIP', la qual assegura amb rotunditat que "ha estat embargada per Hisenda".

Segons aquesta informació, Belén Esteban hauria tingut una sèrie de problemes amb l'IRPF que va de 2006 a 2008 . La mateixa afectada ho va negar en 'Setmana', on asseguren que sí que ha aconseguit pagar un deute de 300.000 euros gràcies al seu treball a 'Sálvame' i al seu victòria a 'Gran Hermano VIP'.

L'ex de Jesulín s'ha negat a 'Chance' que Hisenda li hagi embargat part dels seus patrimonis. "Si hagués de tants diners no faria aquests donatius que faig" , afirma Belén Esteban. < / p>

Després de guanyar fa uns mesos el concurs de Telecinco, la 'Princesa del Poble' va decidir donar part del premi a diverses ONG , una cosa que va ser molt aplaudit pels seus seguidors i fins i tot alguns seus detractors.

Després de ser preguntada pel mateix Matamoros, Belén Esteban ha preferit guardar silenci sobre el responsable d'aquestes acusacions . De moment, el tema està en la gestoria, així que pròximament hi haurà un comunicat sobre aquest assumpte per part de la guanyadora de 'GH VIP' per netejar la seva imatge, greument danyada en els últims dies.