Quantcast

García Albiol incendia Twitter amb les seves declaracions xenòfobes

Xavier García Albiol , alcalde de la ciutat de Badalona fins al passat mes de maig i actual líder del Partit Popular a Catalunya, ha incendiat Twitter i Facebook després de publicar en ambdues xarxes socials un desafortunat missatge en què responsabilitza la immigració que hi ha entre els països de la Unió Europea dels atemptats de París de divendres passat que van deixar més de 130 morts.

"Una setmana després atemptat París, aquí la meva opinió: Un d els grans problemes d UE és el multiculturalisme . Principal causa no integració" , escrivia el polític català.

Aquest polèmic missatge ha provocat que un gran nombre de tuiters hagin arremès contra Albiol a Twitter , convertint al polític popular en trending topic. Heus aquí una mostra de l'enuig que han causat aquestes paraules xenòfobes entre la ciutadania.

Durant pugna entre García Albiol, Putin i Pérez-Reverte per el premi cuñao 2015.

& mdash; Fairlaine (@ Fairlane4) 19 novembre 2015

Jo una vegada vaig estar mig d'acord en alguna cosa amb Xavier García Albiol, però perquè vaig pensar que havia dit 'instagramer' en comptes de ' immigrant '.

& mdash; Antonio Vila-real (bajoelbillete) 19 novembre 2015

Jo una vegada vaig estar mig d'acord en alguna cosa amb Xavier García Albiol, però perquè vaig pensar que havia dit 'instagramer' en comptes de 'immigrant'.

& mdash; Antonio Vila-real (bajoelbillete) 19 novembre 2015

Jo una vegada vaig estar mig d'acord en alguna cosa amb Xavier García Albiol, però perquè vaig pensar que havia dit 'instagramer' en comptes de 'immigrant'.

& mdash; Antonio Vila-real (bajoelbillete) 19 novembre 2015