Quantcast

Charlie Sheen pagava fins a 10.000 dòlars per tenir sexe sense protecció

Anna Gristina, la dona que s'encarregava de facilitar-cites amb prostitutes a Charlie Sheen , ha assegurat que l'actor va arribar a pagar fins a 10.000 dòlars per mantenir relacions sexuals sense protecció.

Segons declaracions que recull en exclusiva 'Page Six', "les noies acceptaven mantenir relacions sense protecció perquè ell els donava un extra d'entre 5.000 i 10.000 dòlars".

Però les declaracions no s'han quedat aquí, sinó que la dona ha revelat els que creuen que són els motius pels quals elles acceptaven: "Algunes d'elles esperaven així quedar-se embarassades i altres simplement ho feien per complaure i que tornés a reclamar els seus serveis ".

A més, Anna ha garantit que Charlie es va contagiar amb alguna d'elles , ja que assegura que la majoria d'elles treballa en la indústria del porno. Gristina assegura que l'actor podria haver "contagiat a desenes de noies".

Gristina ha donat més detalls sobre les trobades sexuals de Charlie Sheen amb les prostitutes. "De vegades els demanava a les noies que si coneixien algun home que volgués unir-se. El que no sé és si era per mantenir relació amb ell o per veure com les mantenia".