Quantcast

Amazon anuncia 1.000 nous lloc de treball a Madrid

Amazon Espanya s'ampliarà en 45.000 metres quadrats addicionals seu Centre Logístic de Sant Ferran de Heanres, a Madrid, com a part de la seva estratègia per ampliar el mercat a Espanya.

L'empresa, que actualment manté 400 llocs de treball fixos a Espanya, compta amb ampliar la seva plantilla i ha anunciat que oferirà fins a 1.000 llocs de treball més a partir de 2016 , un cop s'hagi construït el nou edifici del centre logístic les obres començaran aquest mateix mes de novembre.

" Durant els últims tres anys hem creat més de 400 llocs de treball fixos al nostre Centre Logístic a Espanya. Avui estem molt il·lusionats de poder anunciar que afegirem al nostre fantàstic equip més de 1.000 nous empleat es ", afirma Fred Pattje, director general d'Operacions d'Amazon a Espanya en un comunicat.

QUÈ CONDICIONS S'OFEREIXEN?

Segons l'empresa, el sou dels empleats d'Amazon és un dels més alts del sector. Els nous empleats comencen amb un salari brut mensual de 1.422 euros. Aquest salari s'incrementa més d'un 7% després de sis mesos, quan els empleats són candidats per a un bonus fix, arribant el salari mensual fins el s 1.599 (111% més que el salari mínim).

A més, els empleats també poden gaudir d'un paquet integral de beneficis, incloent un pla de pensions de l'empresa, una assegurança mèdica privada, descomptes sobre productes de la companyia i de career Choice, un innovador programa de formació que finança el 95% de la matrícula i la resta de taxes perquè els empleats puguin dur a terme cursos formatius en àrees d'alta demanda.