Quantcast

Google Maps resol una misteriosa desaparició

No és la primera vegada que Google Maps recull sorprenents imatges que han passat desapercebudes per l'ull humà. Si desemmascarar l'home que fumava d'amagat de la seva dona us semblava insuficient, ara l'eficaç eina de la popular plataforma ha estat clau per resoldre la desaparició d'un home nou anys després.

Segons informen diversos mitjans nord-americans, la família de David Lee Niles va denunciar la seva desaparició el 2006, després que abandonés el seu habitatge amb cotxe. L'home estava malalt de càncer i patia una profunda depressió , de manera que els investigadors no van descartar el suïcidi . No obstant això, després de diversos anys no havien pogut trobar cap evidència que pogués revelar el parador de David Lee.

El cas finalment ha estat resolt gràcies a l'aportació de Google Maps, que en una de les seves imatges deixava entreveure una sospitosa taca en un llac . Després de la primera inspecció, els agents van comprovar que es tractava del cotxe del desaparegut , el cadàver es trobava a l'interior. A priori, la Policia apunta que hauria tractat de suïcidar-se.

Tot i el trist desenllaç, la família reconeix que se sent alleujada per poder saber què va passar i que el seu cos descansi en pau.