Quantcast

Alcobé demana disculpes pels «incidents greus» d'Andorra Telecom

 El ministre ha recordat que s'han produït quatre avaries greus, dues per problemes de connexió a Internet i dues relacionades amb el servei de televisió per fibra òptica, fruit dels canvis de l'oferta dels canals i de problemes de senyal als descodificadors. Gili ha retret a Alcobé que Andorra Telecom descuidi els serveis bàsics mentre diversifica el seu negoci amb projectes ambiciosos. Alcobé, per la seva banda, ha negat que això sigui així i ha avançat la finalització de dues accions «essencials» per millorar els serveis de connexió a Internet per al juny del 2016, i una acció per renovar els equips dels clients que s'acabarà el 2017. Aquestes tasques ja s'havien començat abans de l'arribada d'aquestes avaries per minimitzar els riscos, segons el ministre.