Quantcast

Sandra Barneda deixa temporalment 'Trencadís' per problemes de salut

Es fa estrany no veure a Sandra Barneda habitualment a la petita pantalla a nivell nacional. La periodista està al capdavant de 'Trencadís' , un programa de 8TV que s'emet a Catalunya i del que haurà d'absentar durant uns dies per problemes de salut , tal com va reconèixer la pròpia presentadora.

De moment es desconeix quins són els motius que han portat a Sandra Barneda a allunyar-se de les càmeres durant aquest temps, tot i que segons recull 'La Vanguardia' citant fonts del programa, és "un problema sense importància" que no ha de preocupar els espectadors. A més, la periodista es reincorporarà "tan aviat com pugui".

Sobre aquest aspecte, Vertele publica que es tractaria d'una operació quirúrgica per l'extirpació d'un mioma. La intervenció es realitzaria aquest mateix dijous.

I seria la segona vegada que Sandra Barneda s'absenta temporalment del format produït per 'La fàbrica de la Tele'. Fa tan sols unes setmanes, la periodista havia de deixar els comandaments del programa a Ruth Jiménez ia Santi Villas, dues cares reconegudes dins de la televisió autonòmica, per un fort refredat que va arrossegar durant diversos dies.