Quantcast

Clara Lago aclareix la polèmica dels selfies que li demanen els fans

La visita de Clara Lago i Dani Rovira a 'El Hormiguero' de Pablo Motos va ser divertida i polèmica a parts iguals. Mentre la parella mostrava el seu sentit de l'humor participant en qualsevol dels jocs que proposava el programa d'Antena 3, les xarxes socials s'indignaven per un comentari que va realitzar l'actriu sobre les fotografies i selfies que li demanen els fans.

Per les seves paraules, la sensació que van percebre els espectadors va ser que no li agradava que se li acostessin per demanar-li una foto quan es troben amb ella al carrer o un establiment d'oci. No obstant això, després dels milers de comentaris que recollia Twitter en aquest sentit, Clara Lago no ha perdut l'ocasió de matisar i aclarir la polèmica.

La protagonista de 'Vuit cognoms catalans 'va aprofitar la presència dels mitjans en la premiere de la pel·lícula per assegurar que "porto 15 anys treballant i 15 anys fent-me fotos amb tothom" , per la qual cosa no sap si " no em vaig expressar bé o es va malinterpretar " les seves declaracions.

Clara Lago va voler destacar que "s'agraeix moltíssim quan algú valora la teva feina" i puntualitzar que es referia "a aquesta minoria que et ve de forma mal educada o en moments puntuals que no procedeix ".