Quantcast

Creen el primer disc de música només per a gats

Ni reggeaton, ni música indie. Els gats tenen els seus propis gustos musicals i no han de coincidir en absolut amb els del seu amo.

Després d'una investigació de dos anys , un equip de científics de la Universitat de Wisconsin, als Estats Units, ha editat un àlbum amb cançons compostes especialment per a gats. Es diu 'Music for cats', dura 40 minuts i busca finançament a través d'un crowdfunding.

Es fan servir sons que per a ells són significatius i que els resulten relaxants.

Segons explica David teie, un dels músic que participa en el disc, a el diari El Mundo, mentre que nosaltres tenim gravats en el cervell els batecs del cor de la mare com a so de referència, per als gats la clau estaria en el so de la succió en mamar.

Això sí, els mateixos investigadors reconeixen que pot haver variacions entre gats. El mateix que entre les persones, vaja.