Quantcast

Un avió que volava de Polònia a Egipte aterra per una amenaça de bomba

Un avió que cobria la ruta entre la capital de Polònia, Varsòvia, i la localitat egípcia de Hurghada ha realitzat un aterratge d'emergència a la localitat búlgara de Burgas després que un passatger digués que hi havia una bomba a bord.

Immediatament després de l'amenaça de bomba, la tripulació va reclamar fer un aterratge d'emergència, segons ha informat la cadena de televisió búlgara BNT. El passatger ha estat tret de l'avió i s'està procedint a la seva identificació, així com a inspeccionar l'aeronau, tal com ha recollit l'agència local de notícies Sofia.

L'incident ha tingut lloc dos dies després que el Servei de Seguretat Federal rus (FSB) confirmés que l'explosió d'una bomba a l'interior de l'aeronau va ser la causa de la caiguda d'un avió Airbus A-321 d'una companyia russa quan sobrevolava la península del Sinaí el 31 d'octubre .