Quantcast

Mata dos soldats a Sarajevo al crit de 'Déu és gran'

Un home armat amb un fusell automàtic va matar a Sarajevo a dos soldats bosnians i va ferir quatre persones, entre ells a un altre militar, després que a briese foc contra un local d'apostes i un autobús públic .

El tiroteig va passar en el suburbi de Rajlovac i els dos soldats van morir a l'instant al local d'apostes , segons fonts policials citades pel portal informatiu Klix . L'atacant va disparar després contra un autobús públic que circulava pel lloc i fragments de vidres trencats van ferir el conductor i dos passatgers.

Segons alguns testimonis l'atacant va cridar " Déu és gran " en disparar, tot i que els investigadors han assegurat que és massa aviat per parlar de la motivació de l'atac, ja que podria tractar-se d'una venjança per apostes.

El sospitós, Enes Omeragi, era membre del moviment wahhabita i drogoaddicte, segons els seus veïns i diversos testimonis, segons el 'Bòsnia Today'. Després de l'atac, Omeragi va fugir del lloc i es va suïcidar a la casa familiar, afegeix el mateix diari. Els soldats morts han estat identificats com Armin Salkic (26) i Nedeljko Radic (34), un serbobosnià i un altre bosnià.