Quantcast

Alt Urgell, 19 de novembre 2015: OKOCKYTE DEIXA DE SER JUGADORA DEL CADÍ LA SEU

La base Santa Okockyte ha deixat de ser jugadora del Cadí La Seu. La lituana abandonda l'equip després de les 9 primeres jornades de la Lliga Femenina.

La jugadora va ser l'última incorporació de l'equip just abans d'iniciar la competició i va arribar amb l'objectiu de jugar minuts per mantenir nivell competitiu, ja que forma part de la selecció lituana.

Després de la primera part del campionat ha quedat pal·lès que Okockyte no ha arribat al nivell de joc que se li esperava i s'ha rescindit el contracte de mutu acord amb el club.

El Cadí la Seu buscarà una nova base al mercat aprofitant l'aturada de la competició que no es reanudarà fins al cap de setmana del 28-29 de novembre. Llavors les urgellenques s'hauran d'enfrontar amb el Guipuzkoa UPV al Palau d'Esports.