Quantcast

Tronistas i pretendents de 'MYHYV' que van passar per la presó

-

1
'Dones i Homes i Viceversa' no pot presumir de ser un programa del que hagin sortit prodi

'Dones i Homes i Viceversa' no pot presumir de ser un programa del que hagin sortit prodigis per a la humanitat ni concursants que passaran a la història per la seva desorbitada intel·ligència (per a això ja hi ha els de GH). On sí que són tot un referent dels tronistes i pretendents del programa de Telecinco és amb els seus múltiples embolics amb la justícia. Hi ha un gran nombre de concursants de 'MYHYV' que han acabat entre reixes (no de forma indefinida, això sí) pels seus impulsos, cosa que ha provocat que molts dels seus detractors argumenten que és l'aparador perfecte per a la generació 'nini'. Rafa Mora Un dels tronistes més famosos de 'Dones i Homes i Viceversa' (ningú pot oblidar la seva arrogància i els seus músculs a l'aire en cada programa amb el «nano», «tete» i altres qualificatius una mica xulescos) va haver de romandre més d'un mes a la presó per una presumpta agressió a un grup de guàrdies civils. Pel que sembla, aquest altercat es produir l'any 2007, segons informa la revista 'Interviú'. «Està en llibertat condicional des del 20 de agost de 2007, quan va abandonar la presó de Castelló després de dipositar una fiança de 18.000 euros acordada pel magistrat titular número 1 de la capital de La Plana», assenyalava aquesta informació. < p> Els fets van tenir lloc en una discoteca de Benicàssim (Castelló), fets que va negar el propi Rafa Mora a 'Sálvame Deluxe' però que es van confirmar després del seu pas per la teràpia psicològica a què es va sotmetre a 'La Caixa Deluxe'. No ha estat l'únic punt negre que té l'historial de Rafa Mora. L'ex de Tamara Gorro també ha estat involucrat en una presumpta agressió sexual a dues noies a Granada i per una suposada pallissa en un gimnàs de Castelló, segons va assegurar la periodista Cristina Fernández (Quin temps tan feliç!). Finalment, el Jutjat penal de Granada el va absoldre de la primera de les acusacions.

Atrás