Quantcast

Famosos enxampats gratant-se les seves parts

-

1
Són moltes les vegades en què els famosos han estat enxampats a moments d'allò més inopor

Són moltes les vegades en què els famosos han estat enxampats a moments d'allò més inoportú . Descuits que van des que els enxampen sense roba interior a aquells en els que surten completament nus. Segur que a ells no els va fer cap gràcia, però els seus fans … igual fins van gaudir de les vistes. Doncs bé, també n'hi ha dels que decideixen gratar tranquil·lament si alguna cosa els pica. Ja poden ser les parts íntimes, el cap o el cul … No important-ni el lloc ni el moment. Fem un repàs a aquests celebrities als quals se'ls va agafar amb les ' fraganti' . David Beckham L'ex futbolista David Beckham pot ser tot el glamurós que vulgui, però quan se li enxampa en els seus moments més íntims, no podem dir el mateix. I és que per molt que faci anuncis sexis, tingui una dona divina o vista amb les millors marques, res d'això li treu que no se li vegi en situacions d'allò més infraganti. Són moltes les vegades que se li ha enxampat gratant les seves parts més íntimes, i ja no parlem de la seva època professional. En els partits, en els entrenaments o si més no ens els esperàvem, zas! Els fotògrafs ja havien capturat la imatge. Però Beckham no és l'únic en el món de l'esport …

Atrás