Quantcast

Els Pallars, 19 de novembre 2015: CURS PER APRENDRE A USAR ELS SMARTPHONES

Una quinzena de persones majors de cinquanta-cinc anys han participat a un taller sobre l’ús de telèfons intel·ligents al centre cívic Tarraquet de Tremp on se’ls ha ensenyat a fer funcionar i a configurar els dispositius mòbils per a poder treure’n el màxim profit.

Es tracta d’un curs que Fundació Vodafone Espanya i Fundació Pere Tarrés organitzen a diferents lloc del territori català i que té una durada de 6 hores divida en un parell de dies. Els assistents al curs han portat els seus dispositius mòbils i a banda de donar-los els coneixements necessaris per a treballar-hi se’ls ha ajudat a configurar-los.
La idea és apropar les noves tecnologies a totes les franges d’edat.

Parlen al vídeo: JORDI BOLADO, Regidor noves tecnologies