Quantcast

Alta Ribagorça, 19 de novembre 2015: 1200 MENÚS SERVITS A LES JORNADES DEL BOLET DE LA RIBAGORÇA

El consell comarcal de l’Alta Ribagorça i el sector turístic de la comarca fan un balanç molt positiu de les vint-i-unenes jornades gastronòmiques del bolet. Unes jornades que volen donar a conèixer la riquesa gastronòmica de la zona i que per aquest motiu treballen amb productes de proximitat.

Prop del 70% de clients que venen a les jornades del bolet provenen de fora de la demarcació de Lleida, fet que ajuda a difondre la comarca en general, no només la gastronomia sinó la resta d’activitats que s’ofereixen.

Aquestes jornades són un element clau per a desestacionalitzar el turisme i posicionen l’Alta Ribagorça com a referent de cuina amb bolets a Catalunya.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, President C.C. Alta Ribagorça