Quantcast

La Fundació Crèdit Andorrà organitza nous tallers d'estimulació cognitiva per a malalts d'esclerosi múltiple

Andorra la Vella.- L'Associació TRANA Esclerosi Múltiple i la Fundació Crèdit Andorrà han organitzat nous tallers d'estimulació cognitiva en grup i de rehabilitació per a afectats d'esclerosi múltiple. Aquesta és una malaltia degenerativa que afecta el sistema nerviós. Acostuma a diagnosticar-se en persones adultes i es manifesta a través de símptomes físics -com la debilitat muscular i la pèrdua de força, fatiga, manca de coordinació, trastorns de l'equilibri, alteracions visuals i espasticitat o rigidesa muscular-, així com trastorns de la parla, intestinals i urinaris, deambulació inestable, alteracions de l'estat d'ànim i dèficits neuropsicològics (dificultats d'atenció, de memòria, de velocitat de processament, etc.).