Quantcast

El millor truc per acabar amb la congestió nasal quan estàs refredat

L'hivern és sinònim de baixes temperatures, Nadal i refredats. Tan sols uns pocs afortunats es lliuren de no contraure el virus de la grip durant els mesos més freds de l'any i, si estàs en aquest reduït grup, segur que no n'escapes a aquesta sensació febril, de cansament i congestió. En moltes ocasions fins a dormir es converteix en missió impossible pel mal de cap i per la congestió nasal.

No obstant això, per acabar amb ella no cal recórrer a algun dels diversos productes que podem trobar a la farmàcia. De fet, segons recull un vídeo del canal de Youtube 'Prevention Magazine', amb uns senzills gestos podem dir adéu a la congestió.

Tal com mostra el tutorial, que ja supera les dos milions de reproduccions, el primer que hem de fer és pressionar el nostre paladar amb la llengua i, tot seguit, prémer amb dos dits les celles. Així, repetint aquest procés durant 20 segons, notaràs una gran sensació d'alleujament.

Si aquest truc no et resulta realment efectiu, també proposen una altra tècnica igual de senzilla. Tirant el cap enrere, estreny les fosses nasals i mantingues la respiració el temps que puguis aguantar. En respirar, veuràs que la congestió nasal s'ha reduït notablement i fins i tot desaparegut del tot.