Quantcast

'Gran Hermano' confirma que Han i Aritz no es coneixien d'abans

Gairebé des de l'inici de la setzena edició de 'Gran Hermano' , Han i Aritz es van convertir en inseparables i han anat desenvolupant una relació tan especial com estranya. De fet, tal era la complicitat entre tots dos que la teoria que es coneixien de fora va ser una de les més comentades.

Això sí, ja se sap que entre l'amor i l'odi hi ha una línia molt fina que ells sembla que acaben de creuar … I és que, el xinès i el basc no estan precisament en el seu millor moment, i en una de les seves últimes baralles gairebé arriba a les mans.

Sigui com sigui, l'organització de 'Gran Hermano' mai havia resolt de manera ferma el gran dubte de si Han i Aritz ja es coneixien de abans o no fins ara.

Ha estat Jordi González , presentador del debat i de 'Límit 48 hores', el que ha parlat en nom de la productora per afirmar que els dos concursants no sabien res un de l' un altre abans de conèixer a Guadalix.

"Parlo en nom de la productora quan dic que Han i Aritz no es coneixien" , ha dit Jordi González, segons recull la web de Telecinco.

D'aquesta manera, la cadena ha volgut tancar l'etern dubte que envolta al xinès i al basc gairebé des que va arrencar el concurs.

Es quedarà la gent d'acord amb aquesta versió? I és que, tot i no s'ha resolt el motiu pel qual Aritz surt al vídeo de presentació de Han.