Quantcast

Pedro Sánchez y Mariano Rajoy acudirán al programa de Bertín Osborne

Es nota que falta gairebé un mes per a les eleccions generals. I és que Pedro Sánchez i Mariano Rajoy busquen aparèixer el major temps possible en la televisió dels espanyols . Per a això, deixant de banda els futuribles espais d'actualitat i debat al qual acudiran, s'han concentrat a assistir a tots els programes d'entrevistes que puguin.

El gènere que el va posar de nou en el pla televisiu fa uns anys Risto Mejide amb el seu 'Viatjant amb Chester', ha envaït sense excepció gairebé totes les cadenes de televisió, arribant fins i tot aquesta temporada a TVE. A la cadena pública de la mà de Bertín Osborne és on ha aconseguit els seus millors dades d'audiència , i és que l'estil desenfadat que dota el cantant a les entrevistes ha aconseguit, contra tot pronòstic, enlluernar l'espectador . Una mica del que es vol aprofitar els candidats dels partits tradicionals.

D'aquesta manera 'A la teva oa la meva', nom del programa d'Osborne on les entrevistes es poden realitzar tant a la casa del artista com en la dels seus entrevistats, comptarà amb dues personalitats d'altura. Uns convidats del qual no pot presumir espais d'actualitat informativa com 'L'objectiu d'Ana Pastor' o 'Salvados' en els que encara no han comunicat la seva assistència sent durament criticats per això en les xarxes socials. < / p>

La 1 emetrà els programes en què Sánchez i Rajoy van a casa de Bertín Osborne el proper 25 de novembre i 2 de desembre respectivament . Dues visites a les que segur que estan atent els incondicionals de l'artista que han convertit l'espai en el líder de la nit dels dimecres amb una audiència mitjana de 3.268.000 espectadors i 17,3% de share.