Quantcast

Desallotgen la plaça de Cuzco a Madrid per un paquet sospitós

La Policia Nacional ha procedit a desallotjar la plaça de Cuzco (Madrid) després que es alertés de la presència d'un paquet sospitós al carrer Alberto Alcocer. < / p>

Segons informen alguns mitjans de comunicació com 'Vozpópuli', els agents policials han acordonat la zona i estan tallant el trànsit a les zones adjacents , prohibint l'accés als edificis pròxims com el Ministeri d'Economia encara el Passeig de la Castellana segueix estant permès per als conductors .

Es tracta del primer avís sospitós que té lloc a Espanya després dels atemptats de divendres passat a París que van deixar la mort d'almenys, 132 persones.

< p> La madrilenya zona de Cuzco alberga gran part del cor financer de la capital , on tenen la seu importants empreses internacionals. A més, es tracta d'una localització molt propera a l'Estadi Santiago Bernabéu, partit on es disputarà el 'Clàssic' dissabte que ve a la tarda.