Quantcast

'Fama, ¡a bailar!', Torna a la televisió en Atresmedia?

Atresmedia s'ha fet amb els drets del programa 'Fama, ¡a bailar!' , pel que podria tornar a la televisió (encara que de moment no hi ha res confirmat).

Segons ha publicat Bluper, el grup ha comprat els drets de 'Floor Filler', base de 'Fama, ¡a bailar!'. Però de moment, no hi ha una productora assignada per encarregar-se del programa en aquesta nova etapa.

A més, de moment es desconeix quin serà el canal triat (Antena 3 o La Sexta) per emetre el popular 'talent show' de ball.

El format de 'Fama, ¡a bailar!' es va fer popular a Quatre , i entre els anys 2008 i 2011 es van emetre diverses edicions. Les quatre primeres van estar presentades per Paula Vázquez , i l'última per Tania Llasera.

A 'Fama, ¡a bailar!' els concursants es formaven en una acadèmia de ball, amb professors com o Rafa Méndez, Sergio Alcover, Pau Vázquez, Lola González o Marbelys Zamora, i lluitaven per aconseguir un màster per formar-se en les millors escoles internacionals de ball.

Aquest no és el primer esquema compra Atresmedia després que triomfés a Cuatro. Ja ho van fer amb 'Pekín Express', programa que finalment van decidir emetre a Antena 3.