Quantcast

Els terroristes maten Diesel, un gos policia francès, a Saint Denis

L'operació policial que es va iniciar aquesta matinada al barri de Saint Denis a París per aconseguir capturar al cervell dels atemptats de divendres passat ja ha donat per finalitzada amb un balanç provisional de dos terroristes morts, un abatut i una dona que s'ha immolat, i fins a set detinguts. Les forces de seguretat franceses també han informat que un gos policia expert en detectar explosius, anomenat Diesel , va morir quan van començar els trets i les explosions.

Les xarxes socials s'han fet ressò de la notícia lamentant la pèrdua de l'animal al qual han retut homenatge en el compte de Twiter de la Policia Nacional francesa. "Els terroristes van matar a Diesel en les operacions ", han escrit, explicant que aquests gossos " són indispensables en les missions de la RAID (Unitat anti-terrorista de França) ".

Les autoritats van enviar al gos a entrar a l'apartament on es trobaven els terroristes amb l'objectiu d'avaluar l'amenaça a la qual s'enfrontaven, però va morir quan la dona es va immolar explotant una bomba, segons ha explicat la cadena BFM. Diesel eren un pastor belga malinois de set anys d'edat.

[INFO] Diesel, malinois de 7 ans, chienne d'assaut du #RAID a été tuée parell els terroristes dans l'opération en cours # SaintDenis

& mdash; Police Nationale (PNationale) 18 novembre 2015

De moment, la Fiscalia ha confirmat que hi ha dos terroristes morts i set detinguts en relació als atemptats de divendres passat en diversos punts de la ciutat de París que van deixar, almenys, 129 víctimes mortals. No obstant això, s'apunta al fet que cap d'ells seria el presumpte capitost de l'organització , Abdelmahid Abaaoud .