Quantcast

Els atacs de França i Rússia en Raqqa deixen més de 30 morts de l'EI

Els bombardejos de la ciutat de Raqqa per part de França i Rússia han deixat, almenys, la mort de 33 jihadistes pertanyents a l'Estat Islàmic , segons ha afirmat el Observatori Sirià dels Drets Humans (OSDH).

"Els bombardejos de l'aviació francesa i de la russa el diumenge, dilluns i dimarts contra dipòsits d'armes, casernes i llocs de control a la ciutat de Raqqa i els seus voltants" , declara Abdel Rahman, director de l'propi observatori.

Pel que sembla, a més de l'elevat nombre de jihadistes abatuts en aquests atacs, des del OSDH confirmen que la quantitat de ferits és "molt alta" i que és previsible que augmenti en les pròximes hores causa de l'arribada del portaavions 'Charles de Gaulle', amb 24 avions a bord, a la zona siriana.

És previsible que en les pròximes hores més dels bombardejos que ja s'han produït en ciutats com Raqqa, altres com Deir al Zor rebin atacs aeris per intentar paralitzar la formació de combatents estrangers que arriben des de països occidentals.