Quantcast

Crítiques a Dani Rovira i Clara Lago per queixar-se que els demanin selfies al carrer

Dani Rovira i Clara Lago tornen a ser la parella de moda per l'estrena de ' Vuit cognoms catalans ', on interpreten Rafa i Amaia, l'andalús i la basca que han conquistat els espectadors de les sales del cinema. Els dos actors van acudir ahir a El Hormiguero a presentar la seqüela de la reeixida ' Vuit cognoms bascos ', tot i que no van rebre molt bones crítiques precisament.

"Pressió no tenim. Pressió hauria de tenir l'audiència per superar el rècord d'espectadors de ' Vuit cognoms catalans '" , va dir l'humorista, una cosa que no va caure gens bé a l'audiència que els estava veient ja que s'ho van prendre com un comentari 'altiu' .

Tant Rovira com Llac porten fatal el món de la fama fora de la gran pantalla i el no poder prendre res tranquils o, simplement, donar un passi sense que els demanin una foto. És normal que algú vulgui 01:00 selfie amb ells, d'acord, però també són persones que necessiten tenir vida, una cosa que va intentar explicar l'actor dient que "a vegades ens sentim com Jim Carrey a 'El show de Truman'; quan el personatge s'adona de tot. Et sents tota l'estona observat. Tothom té mòbil ".

Evidentment, els tuiters se li van tirar a sobre dient que això era "el que els donava de menjar" o criticant-per demanar "empatia" quan cobraven per això. Opinions n'hi ha per tots els gustos, però la veritat és que a ningú li agradaria estar sopant i que li demanessin un selfie cada dos minuts, o sí?