Quantcast

Troben el mòbil d'un dels suïcides de l'Bataclan de París

Les forces de seguretat franceses han trobat un telèfon mòbil que suposadament pertanyeria a un dels terroristes suïcides de la sala de concerts Bataclán. Pel que sembla, el mòbil va ser trobat en una galleda d'escombraries proper a la sala de concerts i conté un missatge de text que diu: "D'acord, estem preparats".

Bataclan va ser l'epicentre de l'atac terrorista a París. A la sala van morir gairebé un centenar de persones després que diversos suicidades irrompessin en ple concert disparant amb fusells d'assalt i detonant seus cinturons d'explosius.

Fins al moment, cinc dels terroristes han estat identificats, tots ells de nacionalitat francesa . La policia ha difós una fotografia per intentar identificar a un dels jihadistes que es va immolar costat de l'Estat de França.