Quantcast

La picabaralla entre Albert Rivera i Wyoming a 'El Intermedio' per la memòria històrica

Albert Rivera va decidir seguir els passos de Pablo Iglesias i visitar el plató d''El Intermedio' per sotmetre al qüestionari del Gran Wyoming. Una trobada esperat que va generar una important expectació a les xarxes socials i que no va defraudar a cap dels espectadors que veia laSexta en aquest instant.

La tònica de tota l'entrevista va ser la cordialitat entre el presentador i el polític tot i que la insistència de Wyoming en alguns temes com el referèndum a Catalunya, un possible suport al PP després del 20D i, especialment, la memòria històrica, van molestar visiblement al líder de Ciutadans .

'El Intermedio' va emetre els testimonis de dos dones els pares es troben en fosses comunes de la Guerra Civil. Després del visionat de les imatges, Rivera ha assegurat donar ajuda a les famílies per a un enterrament digne si surt elegit en les pròximes eleccions com a president del Govern.

Rivera va voler matisar que una altra qüestió eren "les llistes de carrers" , fent referència a les peticions del canvi de nom de carrers o places que es relacionen amb el règim franquista.

"No crec que els ciutadans estiguin molt preocupats per això. Seria molt lent anar poble per poble preguntant això (…) Molts hem nascut en democràcia i no hem viscut aquest problema ", assenyalava el líder de Ciutadans.

Wyoming li va replicar i li va retreure que era "molt jove" però que hi ha gent que "viu aquest problema tots els dies". "Si hi hagués una llei d'àmbit nacional, tots els pobles haurien de compliria, sense necessitat d'anar poble a poble i carrer per carrer " , explicava el presentador.

A partir d'aquest moment, la conversa es va endurir i Rivera i Wyoming van començar la seva particular enfrontament. El còmic assenyalant que "és trist servei honrar la memòria d'una víctima i voler viure a la plaça del senyor que el va matar" i el polític volent desviar l'atenció amb el tema d'Ada Colau i el rei a l'Ajuntament de Barcelona .