Quantcast

Desvien dos vols d'Air France que anaven a París per amenaces de bomba

Dos avions de la companyia aèria Air France han hagut de desviar la seva ruta i aterrar d'emergència a causa de diverses amenaces de bomba , segons ha assegurat la pròpia aerolínia a primera hora de la matinada.

Pel que sembla, tots dos vols havien partit d'Estats Units (Washington i Los Angeles) amb destinació París encara que van haver d'aterrar a Halifax (Canadà) ia Salt Lake City, respectivament.

Segons informa la CNN, l'avió que partia de Los Angeles va rebre l'amenaça de la bomba res més enlairar mentre que el vol 55, el que anava cap a l'aeroport Charles de Gaulle de París, ho va fer en ple vol encara no es coneix si la persona que va fer l'avís va ser la mateixa en els dos casos.

"Diversos cossos de seguretat estan treballant per determinar la naturalesa de les amenaces que van provocar el desviament del vol 65 ", assegurava als mitjans locals Todd Palmer, agent especial de la divisió de Salt Lake City.