Quantcast

Sexe, gelosia i tragèdies en 'Big Brother Mèxic'

-

1
Un dels realities més polèmics de la història segueix donant que parlar. I és que tot i que des de

Un dels realities més polèmics de la història segueix donant que parlar. I és que tot i que des de fa mesos la setzena edició espanyola està en marxa a la ja mítica casa de Guadalix de la Serra, en les últimes setmanes 'Big Brother Mèxic', l'edició mexicana del reality, està donant molt que parlar. El motiu de tanta popularitat malgrat la distància que hi ha amb Espanya és l'entrada de l'última guanyadora de 'Gran Hermano Espanya', Paula, un autèntic remolí barceloní que com ja va fer fa un any al reality espanyol ha revolucionat la casa mexicana . Per això, davant la popularitat d'aquesta edició de 'Big Brother Mèxic', des repassem els esdeveniments més notoris que han succeït entre les seves quatre parets al llarg de la seva història. Paula i els seus «edredoning» amb «El Xile» La catalana va arribar a terres mexicanes i petó el sant. I és que l'organització del reality li tenia guardat una sorpresa: Tenir una cita a soles amb tots els concursants masculins en l'anomenat «Saferoom». Dels nombrosos trobades íntimes, va sobresortir de la resta el que va tenir amb «El Xile», en el qual van saltar espurnes, i és que complicitat i tontejar es va poder palmar des de qualsevol televisor. Poc temps va ser el que van necessitar per caure enamorats l'un de l'altre, i encara menys per córrer cap al llit i fer un «edredoning» de més de 40 minuts que va pujar la temperatura de l'audiència mexicana. < / p> Després del seu primer trobada amorosa i abans que Paula finalitzés la seva visita per terres de mariachis i tequila la passió entre ells es va tornar a desbordar en forma de carícies sexuals. Tal va ser la intensitat de les seves trobades que «L'Xile» no va poder reprimir les llàgrimes en el seu comiat , tot i que segueix tenint a algú especial fora.

Atrás