Quantcast

Mites que t'has cregut sobre els aliments sense gluten

-

1
La dieta sense gluten no aprima En els últims anys s'han posat de moda les dietes lliures

La dieta sense gluten no aprima En els últims anys s'han posat de moda les dietes lliures de gluten, fins i tot entre les persones que no tenen intolerància a aquesta proteïna o no són celíacs. Miley Cyrus, Victoria Beckham, Novak Djokovic o Gwyneth Paltrow són només alguns dels famosos que s'han sumat a aquesta moda. Normalment, els que eliminen el gluten de la seva dieta ho fan amb la intenció d'aprimar o de mantenir la seva figura. Però, realment s'aconsegueix aquest propòsit? La veritat és que es tracta d'un simple mite, ja que l'afirmació que el gluten engreixa és una falsa creença molt estesa. En realitat, deixar de consumir gluten no té cap efecte directe sobre el nostre pes. A més, molts dels productes que es venen sota l'etiqueta 'sense gluten' en realitat solen tenir major quantitat de greixos saturats.

Atrás